26/12/2023

In de schijnwerpers: mijn verhaal op 100% NL Magazine

Na eerst in Rotterdam Rijnmond te hebben gestaan sta ik nu ook op 100% NL magazine! Zou dit het begin zijn van mijn doorbraak ;)?

In het artikel op 100%NL deel ik mijn verhaal om Nederland achter me te laten en een nieuw leven te beginnen. Ik deel hoe mislukt ik me voelde toen ik in 2021 op mijn 35e verjaardag met mijn vriendinnen om de tafel zat. Vroeger dacht ik altijd dat ik rond mijn 35e een “normaal leven” zou leiden. Net als mijn vriendinnen. Je weet wel, boompje, beestje. Het perfecte plaatje.

Dit dieptepunt bracht me uiteindelijk tot het beste besluit van mijn leven. Want wat wil ík eigenlijk met mijn leven? Hoe ziet mijn perfecte plaatje eruit? Ik realiseerde me dat ik heel andere dromen had. Eind 2021 zei ik mijn baan op, paar maanden later verkocht ik mijn huis en vertrok ik naar Ibiza, Thailand, Nepal & India.

Ik vind het geweldig mijn ervaringen te delen en anderen te inspireren om hun eigen pad te volgen, hun hart te volgen en te geloven in hun dromen.

Heb jij het artikel al gezien? Het staat hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *