My Master Journey

My Master Journal

In mijn blogs deel ik alles wat ik op deze master journey tegenkom, leer en ontdek over mezelf, geluk en het leven. Blogs over persoonlijke groei & ontwikkeling, spiritualiteit, levenskunst en het volgen van je hart. Maar ook over reizen, andere culturen en eeuwenoude wijsheden. 

Van inzichten & hersenspinsels, tot avonturen & tips en van waardevolle kennis, tools & interviews tot bijzondere ontmoetingen & levenslessen. 

Masha Rosielle|Master Journey

Doordenken: Wat is een gedachte?

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik denk wat af op een dag. Om gek van te worden soms! Ik heb ze nooit geteld, maar volgens onderzoekers hebben we zo'n 60.000 gedachten per dag. Ons denken zorgt er voor dat we ons op...

Sober_MasterJourney

Sober worden: Is het leven saai zonder alcohol?

"Een leven zonder alcohol is saai" aldus mijn jarenlange diepgewortelde overtuiging. Als ultieme levensgenieter was ik ervan overtuigd dat van het leven genieten gepaard gaat met alcohol. Twintig jaar lang genoot ik dus van...

Volg mijn reis

Benieuwd waar ik wat beleef? Check de landkaart, kies een bestemming en laat je meevoeren op de magie van mijn reis over de wereld.

Fasten your seatbelts please, you are going to fly high

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.