Master journey

The community

Je wil ontdekken welke wijsheid er te vinden is 
Je groeit, je proeft, je onderzoekt. Maar toch twijfel je nog.

Je bent op een prachtige reis van zelfontwikkeling, persoonlijke groei & transformatie en bent op zoek naar gelijkgestemden

Je bent op zoek naar antwoorden

 

 

Ga mee op een Master Journey over de wereld, samen met een tribe gelijkgestemde vrouwen en ontdek wat wij kunnen leren van de Sjamanen in Peru, de Yogi’s in India,  en zei iemand nog iets over andere planeten?

. Waar je onder begeleiding van de beste experts van Nederland, krachtige maanrituelen en sisterhood jezelf weer terugvindt. En vol plezier en rotsvast vertrouwen in het leven gaat staan.
Een membership voor jou, om volledig te kunnen gaan floreren en alles uit jouw leven te kunnen halen.

Kom thuis. Het is tijd om te bloeien.

 

Wat is Master Journey?

Nou precies dít was de vraag die ik mezelf een aantal jaren geleden stelde. De vraag die mijn leven radicaal transformeerde.

Met het stellen van deze vraag begon een reis die ik Master Journey genoemd heb.

Een innerlijke reis terug naar mezelf om van daaruit een leven te creëren wat een expressie is van wie ik ben.

Een leven vanuit mijn hart.

Mijn f*cking allermooiste droomleven.

Missie

 

Een reis langs verborgen schatten, weggestopte passies en onontdekte talenten, maar ook langs schaduwstukken vol angsten, onzekerheden & belemmerende overtuigingen.

Een reis terug naar de diepste kern van mijn ziel.

In mijn reis ontdekte ik dat mijn toenmalige leven in heel veel opzichten eigenlijk helemaal niet zo goed bij mij paste.

Ik wil de wereld zien, groeien en ontwikkelen als mens, nieuwe culturen ontdekken en de vrijheid hebben om zelf te bepalen waar ik woon en werk.

VRIJHEID. ZINGEVING. GROEIEN. ALIVENESS. Daar snakte elke cel in mijn lijf naar.

Waarom?

Klein probleempje alleen Mas….

Ik zat hartstikke vast in mijn leven en mijn vaste patronen. Ik werkte 40 uur per week op kantoor, had een koophuis, volop sociale en financiële verplichtingen. Mijn leven leek aan de buitenkant perfect, maar voelde van binnen leeg. Ik miste zingeving en vervulling. 

Ik ben toch niet op aarde voor een leven in de weekenden?

Ik besefte dat het leven een houdbaarheidsdatum heeft en dat ik zelf de regisseur ben van mijn leven. Als ik iets anders wil, zal ik zelf anders moeten doen. Ik zei mijn baan op, verkocht mijn huis en spullen en besloot mijn hart te volgen. Eerst naar Ibiza en vervolgens  met een enkel ticket naar Azië.  Zo begon een reis de wereld over. 

Als dit je enige leven is, wat wil je dan écht?

Een Master Journey over de wereld

Een reis naar de dieper gelegen betekenis van het leven. Dwars door eeuwenoude wijsheden, levensfilosofieën en andere culturen. Maar ook een reis door de diepste lagen van mijn eigen ziel.

 

Leerling van het leven

Ik zie het leven als ontdekkingsreis en mezelf (en jou trouwens ook) als leerling van het leven. Een leven waarin verandering de enige constante is en we zelf continu meebewegen. Waarin we nooit uitgeleerd zijn en waar bewustwording en groei een vast onderdeel van zijn. Niet omdat we niet goed genoeg zijn, maar omdat het hoort bij onze kern.

Als leerling van het leven maken we allemaal een eigen reis, hebben we allemaal onze eigen lessen en uitdagingen en allemaal ons eigen pad. 

Master Journey gaat voor mij over het ontdekken van je eigen unieke levensreis. De reis die begint van binnen om van daaruit expressie te kunnen geven aan het leven zelf. Een meesterlijke levensreis, precies zoals die bij past bij jou.

 

BE YOU

Het enige wat we te doen hebben in het leven is onszelf zijn en een leven leiden wat bij ons past. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan en een journey op zich.

Ik hoop jou door mijn reis, mijn verhaal en alles wat ik zelf leer en ontdek over het leven te inspireren ook jouw eigen journey te gaan maken.

De master journey terug naar je hart en op naar een gelukkiger, betekenisvoller en authentieker leven. Een leven waarin je elke dag het gevoel hebt dat je leeft. Een leven zoals dat past bij jou. Helemaal op jouw manier.

Jouw fucking allermooiste droomleven.

Inspireren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn?

Behalve blogs, vlogs en podcasts vind je straks ook verschillende tools en toffe online & offline journeys (all over the world) die jou gaan helpen bij het maken van jouw master journey.

“Follow your aliveness babe.”

Leesvoer voor tijdens jouw reis

Luistervoer voor tijdens de reis