01/10/2023

Bel de krant! Masha Rosielle op Rotterdam Rijnmond

Masha Rosielle en Master-Journey op Rotterdam Rijnmond

“Masha verkocht haar huis, stopte met werk en reist nu de wereld over”, zie ik met koeienletters staan op Rotterdam Rijnmond. “Masha Rosielle gaf een nieuwe weg in slaan een hele nieuwe betekenis” zie ik een regel verder.

Oh my god. Masha Rosielle, dat ben ik en dat is mijn verhaal. Kippenvel momentje!

Ze is zo lekker normaal gebleven he die Masha Rosielle

Nou was het natuurlijk niet helemaal een verrassing dat ik op Rotterdam Rijnmond zou komen. Ik had immers een week ervoor een interview gehad met een journalist. Maar toch. Fucking vet, vind je niet?

Als je me een paar jaar terug had verteld dat mijn verhaal op Rijnmond zou staan had ik gedacht; yeah right?! Wat valt er in hemelsnaam over mij te vertellen? En nog steeds vind ik het fucking vet om de naam Masha Rosielle en mijn verhaal inclusief foto’s op Rijnmond te zien staan.

Ik ben namelijk een doodnormale meidt (In Rotterdam praten we met een Rotterdamse T mensen). Ik heb alleen op een gegeven moment de keuze maakte een totaal andere kant op te gaan. Ik miste betekenis en had het gevoel dat er meer moest zijn.  Ik zat gevangen in mijn vaste patronen en besefte dat het leven alleen maar korter wordt en ik geen idee heb hoe lang het gaat duren.

Benut ik echt mijn potentieel en de mogelijkheden in het leven, of blijf ik doen wat ik altijd deed met het voorspelbare resultaat wat ik uit mijn hoofd ken? En als ik het anders wil, waar wacht ik dan op? Tot ik oud, ziek of versleten ben? 

De magie van het onbekende

Ik nam een sprong in het onbekende door alle vastigheid los te laten en zonder concreet plan weg te gaan maar daarmee ontstond alle ruimte voor een ander leven vol nieuwe mogelijkheden en perspectieven.

Als ik dit artikel lees realiseer ik me weer hoe ongelooflijk veel moois er lag verscholen in het onbekende. Dingen die ik van tevoren nooit had kunnen bedenken! Zoals met de Dalai Lama op Rotterdam Rijnmond staan om maar iets te noemen ✨

uit je comfortzone stappen

Ik hoop door mijn verhaal te laten zien dat het leven zoveel moois biedt buiten onze comfortzone. Ook zonder drastisch ons huis te verkopen. We kunnen altijd nieuwe dingen gaan doen en daarmee een ander leven creëren. 

Alles wat ik nu doe is nieuw, soms tering eng, maar juist daarom magisch. Ik doe dingen waarvan ik dacht dat ik het nooit zou durven of kunnen. Huis verkopen, alleen reizen, vanlife, podcasten, bloggen, YouTube; het was allemaal nieuw en allemaal eng. Maar liever op mijn bek gaan en groeien dan spijt hebben dat ik het niet deed omdat ik niet durfde. 

We kunnen veel meer dan we denken

We kunnen zoveel meer dan we denken. Nieuwe dingen zijn altijd spannend maar leveren zoveel moois op. 

mijn liefde voor rotterdam

Het artikel op Rotterdam Rijnmond bracht me in gedachten ook terug naar Rotterdam. Wat hou ik van die rotstad en wat heb ik veel mooie herinneringen. Die neem ik voor altijd mee, waar ik ook ben. En hier maak ik weer nieuwe!

Bedankt Rotterdam Rijnmond

Voor het geweldige artikel en het super leuke interview! Het was mijn eerste interview ooit, maar ik kan hier wel aan wennen. Dus mocht jij een journalist zijn en nog op zoek zijn naar een leuk verhaal weet je me te vinden ;).

Klik op deze link voor het volledige artikel over de enige echte Masha Rosielle en Master Journey op Rotterdam Rijnmond (blijft cool klinken dit).

Heb jij mijn artikel al gezien op Rotterdam Rijnmond?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *