26/06/2024

10x waarom een dag op prive retreat met een camper op Ibiza

Deze zomer organiseer ik in samenwerking met One Day Retreat Ibiza een uniek eendaags camper retreat op Ibiza. Nou is Ibiza altijd een goed idee, maar deze retreat experience zorgt ervoor dat jij niet alleen veel over Ibiza ontdekt, maar ook over jezelf. Camper life is terug naar de eenvoud. Terug naar jezelf. Daar waar alle antwoorden verscholen liggen.

Door zelf alleen naar Ibiza te gaan in 2021 veranderde mijn hele leven. Sterker nog: Master Journey is geboren op Ibiza! En 3x raden waar? Bij One Day Retreat Ibiza!

Of je nou tot rust wil komen, nieuwe inzichten wil krijgen, of klaar bent voor een nieuwe stap in je leven; dit retreat op Ibiza is helemaal op maat gemaakt voor jou.

In dit blog deel ik 10 redenen waarom deze unieke prive retreat experience echt wat is voor jou en waarom dit de tofste camper experience is op Ibiza.

unieke retreat dag met camper op Ibiza

10 redenen waarom je mee wil op dit retreat:

  1. Dit Ibiza retreat is prive en helemaal op jou afgestemd. Je krijgt kans om een dag de diepte in te gaan met jezelf, op te laden en nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Je ontdekt de verborgen parels in jezelf en op Ibiza!
  2. Juist omdat dit retreat op Ibiza 1:1 is, is er alle tijd voor dat wat mag ontstaan. Het programma is flexibel en kan elke seconde aangepast worden. Typisch iets voor op Ibiza, want op dit eiland kan zomaar iets spontaans gebeuren. Wil jij ergens langer blijven hangen? Heb je behoefte aan wat meer tijd voor reflectie? Of gewoon even in stilte ergens “zijn”? Geen probleem.
  3. Je ziet, voelt en ervaart de andere kant van Ibiza; de rust, magie, natuur en spiritualiteit. Dit camper retreat brengt je op plekken waar je normaal als toerist niet snel komt en dat maakt je Ibiza reis helemaal compleet.
  4. De energie op Ibiza is hoog en dat maakt dat transformatie snel kan gaan. Als jij een mooie intentie hebt, gaan we die op dit retreat samen leven in blazen op Ibiza.
  5. Je hebt geen auto of taxi nodig. Ik haal je op en breng je terug. Dat scheelt weer zo’n €100,- kosten voor de taxi en/of autohuur!
  6. Deze experience is een perfecte optie wanneer je graag eens op retreat wil naar Ibiza, maar geen tijd hebt om op een 3-5 of 7-dagen te gaan. Je haalt er ontzettend veel uit, zonder gelijk een hele week in retreat te zitten.
  7. Deze experience is de perfecte aanvulling voor je vakantie op Ibiza. Het zorgt ervoor dat je meer uit je reis haalt dan alleen leuke vakantie kiekjes en het levert je ook echt wat op wanneer je weer thuis bent.
  8. Dit retreat is niet alleen ontspannen, inspirerend en transformerend, het is ook leuk en licht. Ja, zelfs als je door zware stukken heen gaat. De setting, het verplaatsen en het avontuur nemen licht, vrijheid en space met zich mee.
  9. Een regulier retreat op Ibiza kost je een paar duizend euro, zonder 1:1 begeleiding. Een coachsessie voor een uurtje kost je zomaar €250,-. Voor minder dan het dubbele ben je hier een hele dag onder pannen, kom je tot jezelf en kan je meteen een aantal spirituele hotspots van je lijstje vinken. Zonder meteen duizenden euro’s kwijt te zijn.
  10. Eind jaren ’80 was Ibiza hét hippie eiland van Europa. In hoogtijdagen waren er maar liefst 100.000 hippies! Centraal bij hippies stond liefde en vrijheid centraal. En wat hoort bij hippies? Juist ja; een camper! Met de gemakken van 2024 waan jij je dus een dagje als hippie op Ibiza. Love, peace & happiness.

Ben jij enthousiast en wil jij meer weten over deze experience?

Lees er hier alles over!

Wat is jouw reden om mee te gaan op dit toffe retreat?

Wil je geïnspireerd worden door de magie van Ibiza? Luister dan onderstaande podcast waarin ik mijn Ibiza journey deel!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *