master journey on tour

Master Journey X One Day Retreat Ibiza

 

In samenwerking met One Day Retreat Ibiza organiseer ik in de (na)zomer van 2024 een ultiem eendaags prive retreat.

Ga een dag mee op een magische camper retreat experience en connect met jezelf & de mooiste plekjes van Ibiza

Stel je eens voor……..

Je wordt ’s morgens wakker op het magische Ibiza en terwijl je in het zonnetje, omringd door vrolijk fluitende vogels, na zit te genieten van je heerlijke ontbijt, hoor je getoeter. 

Je word opgehaald door de leukste camper van de wereld: Gaia. Voor een magische dag. He-le-maal in het teken van jou.

Waar heb je behoefte aan en wat heb je nodig? Rust, stilte, reflectie, ontspanning en connecten met jezelf?  Of ben je toe aan je next step, wil je aangezet worden, je hart gaan volgen en heb je behoefte aan inspiratie, motivatie & transformatie?

Of sta je misschien juist op een punt dat je het even niet zo goed weet en zoek je naar helderheid, richting en een beter begrip van jezelf?

Het is allemaal oke. Jouw intentie staat deze dag centraal.

Samen met mij en Gaia ga je een hele dag op pad over het eiland. En niet zomaar op pad. Jij gaat op een heuze experience. Een rijdend retreat. Langs de verborgen schatten van Ibiza, maar vooral ook langs de verborgen schatten in jóu. Een reis terug naar jezelf en dat wat jij nu nodig hebt. In een magische setting.

Onderweg stoppen we, afhankelijk van de lengte van jouw retreat, op een aantal magische plekken. Voor een hike, ceremonie, meditatie, reiki behandeling, cleansing in de zee, kaartlegging, reflectie, coachsessie of workshop. Of om gewoon even te “zijn”. Net waar jij het meeste behoefte aan hebt.

Uiteraard in combinatie met een theetje, kopje cacao en wat lekkers.

Wil je liever einde van de dag? Ook helemaal goed, dan gaan we op een sunset drive. Wie weet zien we de zon nog wel zakken samen!

MashaRosielle_Ibiza
Onedayretreat Ibiza

Op maat gemaakt programma

Het programma voor dit retreat wordt intuitief en op maat samengesteld op basis van jouw unieke situatie. Jouw intentie/wens/behoefte staat centraal en daar bouw ik een programma / retreatplan omheen.  Onderstaand een aantal voorbeelden van thema’s die erin kunnen zitten. Deze lijst is niet compleet.

 • Magische reiki sessie 
 • Kaartje trekken 
 • Soul reading
 • Intuïtief schrijven 
 • Journaling
 • Reflectie 
 • Stilte / aanwezig zijn
 • Mindfull hike 
 • Meditatie
 • Pranayama 
 • Manifesteren
 • Visualisatie
 • Coaching 
 • Manifestatie
 • Cacao
 • Intenties zetten
 • Workshops 

Na afloop van het retreat krijg je van mij een boekje met vragen en opdrachten mee die je kan gebruiken op de rest van jouw journey. Zo kan je thuis verder gaan met jouw inzichten en dat wat je leerde.

 

Over Gaia

Gaia is vernoemd naar de Griekse Godin Gaia Ze representeert innerlijke rust, wijsheid, kracht & balans. Gaia staat voor bescherming, veiligheid en geborgenheid en geeft levensenergie, warmte en liefde. Dit is precies wat ik met Gaia wil uitdragen aan jou!

Laat Gaia jouw fijne, warme & veilige haven zijn tijdens deze unieke dag die in het teken staat van jou.

 

De magie van een retreat op Ibiza 

Het magische Ibiza loopt als een rode draad door mijn eigen journey heen en ik kan wel zeggen dat mijn bezoekjes aan dit eiland mijn leven radicaal veranderd hebben.  Het was 2021 toen ik enorm zoekende was. Wie ben ik, wat wil ik met mijn leven en waar droom ik van? Is dit het nou? vroeg ik me regelmatig af. Het leven moet toch meer in petto hebben dan dit?

Ik besloot naar Ibiza te gaan. “Op zoek naar antwoorden”. Ironisch genoeg begon die zoektocht in mei 2021 op een half-day retreat bij One Day Retreat Ibiza.  Na afloop van die ochtend voelde ik me onwijs dicht bij mezelf staan en opende er iets in mij. Mijn vriendin zei die middag: “Mas, ik weet niet waarom, maar het zou me niks verbazen als jij straks op Ibiza woont ofzo. Jij hoort hier”.

Het markeerde het begin van een reis terug naar mezelf. Omringd door toevalligheden, magie, synchroniciteiten en bijzondere ontmoetingen werd die ene keer Ibiza 4x in datzelfde jaar en werd alles steeds helderder. Ik zag kansen en mogelijkheden die ik eerder nooit zag en voelde een diep gevoel van vrijheid, overvloed en vertrouwen in mezelf. Precies 6 maanden later was ik op het Mariposa retreat van One Day Retreat Ibiza en nam ik een besluit die heel mijn leven in ieder opzicht radicaal veranderde. Luister hier het hele verhaal.

 

Camper retreat Ibiza
Onedayretreat Ibiza

Mijn wens voor jou

Door nu, 3 jaar later, samen met One Day Retreat Ibiza retreats te organiseren op Ibiza is de cirkel rond. Ook het ontstaan van deze samenwerking is wederom magisch georkestreerd door het Universum. Luister hier het hele verhaal.

Mijn wens met deze magische retreat experience is jou ook kennis laten maken met de magie van Ibiza en de kracht, overvloed, vrijheid en rust van het eiland door te geven en dit tegelijkertijd laten voelen en ervaren in jezelf. 

Because you are the magic babe.

Ik hoop dat deze unieke retreat journey op Ibiza jou opent voor groei, ontwikkeling, nieuwe mogelijkheden en een diepere laag in jezelf. Vol vertrouwen. Net zoals Ibiza dat keer op keer doet bij mij.

Waar je ook staat op jouw reis, Ibiza is always the answer.

Zij geeft jou precies wat je nodig hebt en door, samen met Gaia, jou de space hiervoor te bieden, te ondersteunen en te begeleiden hoop ik jou een geweldige, ontspannen, inspirerende & onvergetelijke dag te bezorgen op Ibiza.  

Wie weet wat een One Day Retreat op Ibiza bij jou allemaal in beweging brengt. 

Ben jij klaar voor de mooiste reis van je leven? Meld je dan hieronder aan!

Twijfel je nog? Lees dan in dit blog 10 redenen waarom je echt mee moet op een camper retreat!  Wil je meer dan een dag? Kies dan voor deze unieke experience, incl. verblijf

Ga jij mee op de mooiste reis van je leven? 

 

 

 

€ 444,-

Let op! Dit is de pilot prijs voor seizoen 2024. In 2025 zal de prijs omhoog gaan. Pak dus nu je kans!

 

FAQ (je weet wel die mega handige vragen)

 

Met hoeveel personen kan ik dit boeken? Ik heb helaas maar 1 bijrijdersstoel in Gaia, dus kan maar 1 iemand meenemen. Ben je met meerdere personen en wil je dit? Kijk even een paar vragen verder. 
Hoe lang duurt een hele dag?

Er zijn twee opties. Een ochtend/middag (9-15/16) of een middag/avond (16-20/21 – sunset!!). Dit is inclusief thee/cacao, picknick lunch en wat lekkers. In overleg kunnen we de tijden aanpassen. 

Kan ik eerst met jou kennismaken?

Zeker, als je je gegevens onderaan achterlaat bellen we eerst even. 

Waar word ik opgehaald?

Je word opgehaald en ook weer terug gebracht bij je hotel.

Wanneer is dit te boeken? Van 1 september tot 1 december 2024. Voor 2025 zijn de data nog onbekend. 
Kan ik mijn voorkeuren delen?

Zeker weten!  In je aanmelding kan je vermelden wat jouw wensen zijn en welke experience je zou willen. 

Wat moet ik meenemen? 

Fles water, makkelijk zittende kleding, sportschoenen, slippers, bikini, zonnebrand, journal, pen en hoed/pet voor de zon. Tegen het einde van het seizoen een vestje/trui.

Wat gebeurt er nadat ik me aangemeld heb?

Na je aanmelding nemen we contact met je op om alles definitief af te spreken. 

Wat als ik meer wil dan een dag? Kom dan 5-7 dagen en boek een complete experience! Lees er hier meer over.

Staat je vraag er niet onder of wil je direct boeken? Laat hier je gegevens achter en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug!

9 + 6 =