16/08/2023

Magisch manifestatie verhaal: Hoe mijn visionboard tot leven kwam

In 2021 maakte ik een visionboard waarop ik mijn dromen had weergegeven. Ongelooflijk maar waar; dat visionboard was een paar maanden later helemaal tot leven gekomen. Van de Australische man, tot de camper tot het de wereld over reizen; werkelijk alles wat er op dat bord stond was gebeurd. In de juli 2023 editie van het Manifestatiemagazine deel ik dit magische manifestatie verhaal.

Ook nam ik er een video en podcast over op. In dit blog de hoogtepunten daarvan en de linkjes naar de videos. In mijn beleving zijn die namelijk veel leuker šŸ™‚

Geschatte leestijd: 3 minuten

Hoe kwam ik in het manifestatie magazine?

Ook dit is een manifestatie verhaal op zich eigenlijk. Ik neem je even mee naar het strand op Koh Tao, een tropisch paradijs in Thailand, in maart 2023.

Een visioen

Tijdens het doen van een meditatie op het strand kreeg ik een visioen: ik zag mezelf in het manifestatiemagazine staan. Het blad waarvan ik het bestaan wel wist, maar die ik zelf nog nooit had gelezen. 

Omdat ik niet geloof in toeval dook ik na afloop gelijk achter mijn laptop en ontdekte dat je je eigen manifestatie verhaal in kon sturen naar de redactie. Ik besloot mijn bijzondere manifestatie verhaal over mijn visionboard te delen.

Mijn visionboard

Het visionboard wat ik eind 2021 op Ibiza maakte en die volledig in het teken stond van mijn droomleven: vrijheid, Ibiza, camper, reizen & werken combineren etc. Dit visionboard werd de start van mijn journey en kwam een paar maanden later volledig tot leven. 

Drie maanden was ik in Nepal en stond ik op het punt een trekking te gaan maken. Eigenlijk had ik nooit meer gedacht aan mijn inzending. Ik kreeg wat vragen en antwoordde daarop. Vervolgens vergat ik het weer.

En net toen ik mijn volgende trekking ging maken een paar weken later kreeg ik opnieuw een bericht; mijn verhaal stond in het manifestatie magazine!

De kracht van een visionboard

Het zal je niet verbazen na het lezen van dit blog, maar ik ben echt fan van visionboards.

Voor mij is een visionboard een van de meest makkelijke en praktische visualisatietools die er is. Ik kan wel zeggen dat mijn visionboard in 2021 mijn leven heeft veranderd.

Ik was al jaren niet meer helemaal happy in het leven wat ik leidde en wist dat ik dromen had en toe was aan een verandering. Op de een of andere manier kreeg ik alleen niet helder wƔt ik precies wilde, het zat heel erg diep in mijn onderbewustzijn. Het maken van een visionboard hielp mij ontzettend bij het visueel maken van mijn diepste verlangens en vervolgens ook met het manifesteren ervan.

Ben je benieuwd hoe?

Lees dan deze 10 redenen waarom jij vandaag nog een visionboard moet maken.

Binnenkort zal ik ook delen hoe ik visionboards maak. Mocht je niet kunnen wachten; er staan ook heel veel video’s op YouTube.

Ben jij benieuwd naar het hele verhaal?

 Check onderstaande video op mijn YouTube kanaal waarin ik het hele verhaal (en vergeet je niet te subscriben!)

 

Of luister naar podcast episode #019:

Heb jij weleens een visionboard gemaakt en wat waren jouw ervaringen?

Deel het in de comments!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *