1:1 Mentorship

THE TRANSFORMATIONAL JOURNEY

Transformatie is een diepgaand proces van verandering bestaande uit verschillende stadia van bewustwording en ontwikkeling. Zoals een ui pel je steeds meer lagen af om tot je kern te komen. 

Hoewel die reis vaak bevrijdend voelt en je leven verrijkt, kan het tegelijkertijd soms ook naakt, spannend en onwennig voelen. Want wie ben je, als je niet bent wie je dacht te zijn? Hoe bewandel je je eigen unieke pad en hoe blijf je daarin trouw aan je hart? 

Mijn 1:1 mentorship is gericht op begeleiding in deze fases, op deze reis. Of je nu door een grote levensverandering gaat, je dromen gaat waarmaken, zoekende bent of behoefte hebt aan ondersteuning om meer bij jezelf te blijven in je business/werk of relatie. 

Zonder vaststaand traject, maar met het nu als basis en dat wat daarin voorbij komt. Ik reis een stukje met jou mee, aan de zijlijn. Als back-up, vraagbaak en liefdevolle spiegel. Ik breng je keer op keer terug naar jezelf, herinner je aan wat je zelf neigt te vergeten en help je te ontrafelen uit de “wirwar” van je eigen mind en programmering.  

Als mentor sta ik naast jou. Niet aan de voorkant, niet aan de bovenkant maar aan de zijkant. Voor de momenten dat jij dit nodig hebt en neigt weg te gaan bij jezelf of wanneer je simpelweg wil delen.  Ik bied jou rust, vertrouwen en helderheid. 

Mijn aanpak is intuïtief en afgestemd op jouw unieke behoeften. Mijn human design is Projector 5/1. Dit betekent in simpele woorden dat ik hier ben om te guiden en diepgaande inzichten te delen. En dat is precies wat ik doe in dit mentorship.  

Bij elke sessie richten we ons op wat er op dat moment voor jou speelt. Geen vast omlijnd programma, maar een dynamisch en flexibel proces dat meebeweegt met jouw behoeften en uitdagingen.

Masha Rosielle Mentor

“Transformatie betekent letterlijk voorbij de vorm gaan.”

TRANSFORMATIE IS EEN REIS

 

Wat je kunt verwachten van mijn 1:1 mentorship:

  • Persoonlijke Aandacht: Elke sessie is volledig afgestemd op jouw huidige situatie en behoeften.
  • Liefdevolle Ondersteuning: Ik ben jouw veilige haven en spiegel, altijd klaar om je te ondersteunen en te begeleiden.
  • Transformatieve reis  naar meer zelfbewustzijn, innerlijke kracht en helderheid.
  • Vertrouwen in en op jezelf: Je ontwikkelt een stevige fundatie in jezelf en ontdekt wat authentiek van jou is en wat niet.
  • Je eigen pad bewandelen  en daarop blijven.  Ook al snappen de mensen om je heen hier misschien niets van.
  • Flexibele Aanpak: Geen vaste schema’s, maar een benadering die past bij jouw tempo en ontwikkeling.
  • Combinatie van calls & whatsapp contact.

Omdat ik niet geloof in 1 aanpak, zijn er verschillende mogelijkheden. Wel geloof ik in mentorship dat het belangrijk is dat we ook via whatsapp contact houden. Het aantal sessies, de frequentie en de duur van de samenwerking bespreken we samen op basis van jouw specifieke situatie.

Prijzen afhankelijk van jouw specifieke situatie (laat je gegevens achter voor een kennismaking)

Neem hieronder contact op voor meer info

 

2 + 4 =