1:1 aanbod

1:1 Master Journey- De reis terug naar jezelf

Herken je deze vragen?

 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik?
 • Waar ben ik goed in?
 • Wat zijn mijn dromen?
 • Is dit het nou?
 • Waar verlang ik naar?
 • Wat is de bedoeling voor mij?

In dit unieke en op maat gemaakte 1:1 traject gaan we samen drie maanden lang op ontdekkingsreis in jou. Langs verborgen parels en schatten op naar jouw innerlijke wijsheid en de antwoorden op deze vragen.

Een reis terug naar jezelf om van daaruit je leven te transformeren en je volledige potentieel te benutten. Transformatie begint en eindigt namelijk ín jou.

Jouw mooiste leven leiden begint in en bij jezelf.  

De bestemming van deze reis ben jij zelf. Jouw hart is jouw ultieme bucketlist item.

Op maat gemaakt voor jou:

Afhankelijk waar jij nu staat en jouw specifieke situatie, creëer ik een op maat gemaakt programma voor jou. Ik gebruik een mix van tools uit NLP, transformatief coachen en diverse oosterse bewustwording- en transformatietechnieken. Ik deel alles wat betekenisvol is geweest op mijn eigen ontdekkingstocht.  Mijn grootste kracht is mijn intuïtie en het vermogen om jou in je volledige potentie te zien. Dat is precies waar ik jou aan help herinneren op deze reis.

Ik ben jouw gids op deze reis:

Ik zie jou, zet je in het licht, empower je en begeleid jou op deze prachtige reis. Naast jou. Als guide. Op de reis die ooit ook op mijn leven radicaal getransformeerd heeft. De mooiste reis van je leven!

“Deze reis gaat niet over jezelf terug vinden. Het gaat over teruggaan naar wie je altijd al was”.

Masha Rosielle|Master Journey

Wat te verwachten?

 • Ontdekken wie je in de kern bent: Identificeer je passies, talenten, kernwaarden en kernkwaliteiten.
 • Overwin je angsten en belemmerende overtuigingen: Krijg inzicht in de patronen die je tegenhouden en weghalen bij jezelf en laat los wat je niet meer dient.
 • Inner guidance: Luisteren naar en vertrouwen op jouw innerlijke stem & wijsheid.
 • Volg je diepste verlangens: Ontdek wat je werkelijk wilt en zet  stappen naar jouw mooiste leven.

 

Wat levert deze reis op:

 • Je authentieke zelf en van daaruit richting geven aan je leven.
 • Richting & helderheid: Weg met dat getwijfel!. Omdat je veel dichterbij jezelf staat heb je richting en helderheid en kan je veel makkelijker keuzes maken.
 • Vertrouwen op je innerlijke wijsheid, stem & kompas. 
 • Meer vervulling, vrijheid & zingeving en dat geeft je levensgeluk en aliveness een boost!
 • Mogelijkheden & potentie: Je beseft je dat er veel meer in jezelf en het leven zit dan je dacht.Je gaat ontdekken dat je veel meer kan dan je altijd dacht. Je ziet mogelijkheden die je eerder nooit zag!
 • Een heldere en inspirerende visie voor jouw allermooiste droomleven. En we gaan samen de eerste stapjes zetten!

 

 

Hoe ziet deze journey eruit?

 • 6 online sessies van 1,5 uur.
 • Opdrachten, meditaties, visualisaties en tools om thuis zelf mee aan de slag te gaan.
 • Intuitieve afstemming gedurende jouw reis 
 • Tussentijds whatsapp begeleiding voor vragen en support tussen de sessies door.

 

 

 

 

 

Nu € 1111,-

 

Geen zin in een coachtraject, wel behoefte aan begeleiding / support?

 Transformatie , en het leven in algemene zin, verloopt in lagen. Het is een spiraal met opwaartse en neerwaartse cirkels. 

Soms ga je door processen in het leven heen die veel van je vragen.  In mijn 1:1 mentorship begeleid ik jou op jouw reis van transformatie. Zonder vaststaand traject, maar met het nu als basis en dat wat daarin voorbij komt.  Jij maakt de reis terug naar jezelf en ik reis mee aan de zijlijn. Als back up, vraagbaak en liefdevolle spiegel. Ik help je keer op keer herinneren wat je zelf neigt te vergeten en “haal je uit de war”.  

Lees er hier alles over. 

 

Eerst kennismaken? Laat hier je gegevens achter voor een gratis intake.

3 + 15 =