02/07/2024

Alleen naar Ibiza? Kom naar deze unieke retreat experience vol magie, spiritualiteit & hippievibes

Op zoek naar een unieke retreat experience op Ibiza? Toe aan transformatie, groei, spiritualiteit & hippie vibes? Behoefte op met jezelf te ontdekken? Zou je graag alleen naar Ibiza willen, maar vind je dat spannend? Kom dan in oktober naar Ibiza voor een unieke prive journey, waarin jij gaat verbinden met jezelf, je hart en de magie van het eiland! Oh ja, en had ik al verteld dat dit op een camping is šŸ˜? OMG! Lees dit blog snel verder voor meer info!

MasterJourney_Ibiza retreat

ik ging in 2021 alleen naar ibiza

De magie van Ibiza loopt als een rode draad door mijn eigen journey heen. Het was mei 2021 toen ik voor het eerst alleen naar Ibiza ging.

Ik was, op een paar dagen op Bali na, nooit eerder alleen op vakantie geweest, maar had behoefte aan stilte, antwoorden en rust. Omdat ik nog niet wist hoe het ging zijn om alleen weg te gaan besloot ik te kiezen voor een camping. Dit werd camping Cala Nova, aan de noordoost kust van het eiland. Een camping leek me een fijne plek om alleen heen te gaan omdat je makkelijk mensen ontmoet. En daarnaast hou ik van het camping leven.

Er werd een zaadje gepland tijdens een retreat op Ibiza

Die vakantie begon met een bezoek aan een Halfday Retreat bij OneDayRetreat Ibiza. Hier werd een zaadje gepland wat later zou oogsten in iets immens groots. Het begon met een opmerking van een vriendin, een paar uur na dat retreat. “Mas, ik weet niet waarom, maar ik zie jou echt wel op Ibiza wonen”.

De rest van die vakantie op Ibiza was gevuld met toevalligheden, magie en synchroniciteiten. De ene na de andere bijzondere ontmoeting kwam op mijn pad en steeds waren dit mensen die me een boodschap leken te vertellen. De strekking was steeds: “volg je hart, jij kan ook op Ibiza wonen, er wacht een ander leven op jou, het leven zit vol mogelijkheden”.

Luister hieronder mijn magische Ibiza verhaal van 2021/2022:

En zo werd die ene x Ibiza alleen naar Ibiza gaan 2021, maar liefst 4x. Alle bezoekjes aan Ibiza zaten vol magie!

De kers op de taart was het Mariposa retreat op Ibiza in november 2021. Op dit retreat vielen alle puzzelstukjes samen en nam ik het besluit wat mijn leven zou transformeren: ik zou mijn huis verkopen en mijn baan opzeggen. Lees hier meer.

Vervolgens begon ook mijn nieuwe leven op Ibiza. In maart 2022 vertrok ik, met mijn camper die regelrecht van mijn visionboard kwam wandelen, voor 7 maanden terug naar Ibiza. Ik verbleef wederom alleen op Ibiza, op camping Cala Nova.

De magie van alleen op reis gaan

De afgelopen twee jaar ben ik non-stop alleen op reis geweest. Na al die maanden op Ibiza vertrok ik namelijk 1,5 jaar naar Azie en later naar California.

Alleen op reis gaan is geweldig. Je leert ongelooflijk veel over jezelf en het kan je ontzettend veel opleveren. Door weg te gaan uit je vertrouwde omgeving krijg je de kans en mogelijkheid je leven vanaf een afstandje te bekijken. In een andere omgeving zijn stimuleert andere delen in je brein waardoor je vaak tot nieuwe inzichten en inspiratie komt. Door veel met jezelf te zijn krijg je de kans je innerlijke stem te horen.

Mits je met die intentie op pad gaat uiteraard. Geloof me, je kan er zoveel meer uithalen dan leuke vakantie kiekjes! Alleen op reis gaan is echt geweldig!

In 2021 ging ik 4x alleen naar Ibiza. Het veranderde mijn leven!

De cirkel is rond!

Deze zomer komt alles weer samen op Ibiza. Het eiland van spiritualiteit en transformatie waar het ooit voor mij allemaal begon.

Op wederom magische wijze is er een samenwerking ontstaan tussen Master Journey & One Day Retreat Ibiza.

Deze zomer organiseren wij in co-creatie een onwijs cool eendaags prive retreat op Ibiza. Op deze pagina lees je er alles over en in dit blog lees je 10 redenen waarom je dit retreat sowieso moet gaan ervaren!

Maar dat is nog niet alles. Ik wil ook het alleen naar Ibiza gaan delen met jou. Incl de magie van camping Cala Nova. Want actually hoort deze heerlijke plek ook bij mijn verhaal!

tromgeroffel

Daarom nodig ik jou dit jaar uit voor een unieke 1:1 experience op camping Cala Nova Ibiza. Volledig op maat gemaakt. Centraal staat jouw thema / coach vraag en ik bouw daar een programma omheen.

hoe moet ik me dit voorstellen?

Is het een retreat? Nee, niet zoals je die kent. Is het een vakantie? Nee ook niet helemaal. Wat is het dan? Het is een experience. Een journey! Ik neem jou mee in de magie van Ibiza. Precies op de manier zoals ik dat zelf altijd doe en gedaan heb. Vind jij het spannend om alleen op reis / vakantie te gaan? Dan is dit de perfecte experience. Je bent namelijk wel alleen, maar niet helemaal. Je hebt iemand om op terug te vallen en hebt meteen “wat te doen”.

Onderstaand wat info:

 • Je overnacht op Camping Cala Nova
 • Min duur is 5-7 dagen.
 • Experience vindt plaats in oktober 2024
 • Dagelijks 2-4 uur coaching/programma, afwisselend ochtend, middag, avond.
 • De rest van de dag ben je vrij
 • 1 dag touren over het eiland
 • Magische plekken bezoeken

En hier een overzicht van activiteiten die onderdeel kunnen zijn van de experience. E.e.a. zoals gezegd he-le-maal op maat gemaakt voor jou.

 • Magische reiki sessie 
 • Kaartje trekken 
 • Soul reading
 • IntuĆÆtief schrijven 
 • Journaling
 • Reflectie 
 • Stilte / aanwezig zijn
 • Mindfull hike 
 • Meditatie
 • Pranayama 
 • Manifesteren
 • Visualisatie
 • Coaching 
 • Manifestatie
 • Cacao
 • Intenties zetten
 • Workshops 

Wat ik voor me zie? Sterrenhemel, sunsets, sunrises, hippievibes, magie, spiritualiteit, ontspanning en inspiratie!

Het is mijn wens om jou te laten ervaren en voelen dat het leven veel meer voor jou in petto heeft dan je nu ervaart. En weer te openen voor de magie van het leven.

Heb jij interesse en wil meer info over prijzen? Vul dan hier het contactformulier in of plan hier een kennismakingsgesprek in.

Let op: Ik heb maar plek voor een paar vrouwen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *